Kariyer Planlama Birimi

Öğrencilerimizi üniversite yıllarında iş dünyasına hazırlamak, kendilerini tanımalarını ve geliştirmelerini sağlamak, kendi kişilik özellikleri ve yeteneklerine göre hangi alanların uygun olduğunu fark etmelerini sağlamak, kariyer hikayelerini ilk ağızdan öğrenerek kendi yollarını çizmeleri ve profesyonel yaşama en hazır şekilde başlamalarına destek olmak için kurulan birimdir. Tanıtım günleri, kariyer planlama, mülakat teknikleri gibi eğitici faaliyetler, CV yazma ve iş görüşmesi eğitimi, fakültelerin, bölümlerin kariyer günleri, staj, yarı zamanlı ve tam zamanlı iş imkanları hakkında bilgi, kariyer festivali; işverenlerle tanışma fırsatı sunulan imkanlardan birkaçıdır.

CV Yazma ve İş Görüşme Eğitimi

CV başvurduğunuz pozisyon için iyi bir izlenim yaratmak, sahip olduğunuz niteliklerinizi göstermek ve sahip olduğunuz becerileri vurgulamak için kullanılan bir araçtır. Yakın Doğu Üniversitesi olarak CV yazma ve iş görüşmesi eğitiminin amacı, öğrencilerimize iş başvurularının kabulünde önemli rolü olan özgeçmişlerin nasıl etkili bir biçimde hazırlanabileceği konusunda püf noktalar vermek, iş görüşmelerinde nasıl başarılı olunabileceği ve işe kabul edilmelerinde kendilerine yararlı olacağını düşündüğünüz bazı konularda yardımcı olmaktadır.

Daha detaylı bilgi edinmek için Kariyer Gelişim Merkezimizin sunduğu CV Yazma ve İş Görüşmesi Eğitimlerine katılmanızı öneriyoruz. Kariyer Gelişim Merkezimizi düzenli olarak takip ederek düzenlenen eğitimlerden haberdar olabilirsiniz.

Fakülte / Bölümler & Kariyer

Staj, Yarı Zamanlı ve Tam Zamanlı İş İmkanları Hakkında Bilgi

Bu sayfaya herhangi bir icerik eklenmemiştir.

Kariyer Festivali, Sizin Beceri ve Deneyimizi Arayan İşverenlerle Tanışma Fırsatı

Bu sayfaya herhangi bir icerik eklenmemiştir.

TC Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO)