‘Mezunlar Günü’ ve ‘Haydi Eğlenceye’

ESKİ MEZUNLAR YENİDEN YDÜ’DE BULUŞTU

Yakın Doğu Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı ve Mezunlar Derneği İşbirliği ile düzenlenen 1. Mezunlar Günü etkinliği 4 Mayıs 2019 Cumartesi günü Yakın Doğu Üniversitesinde gerçekleştirildi.

Üniversitemize gelen mezunlar hem anılarını yad etti hem de fakültelerini yeniden ziyaret etme fırsatı buldu. Mezunlarımız gün boyunca hem birbirleri ile hem de akademisyenleri ile özlem giderirdi. Ayrıca Araba Müzesi ve Kütüphane Birimini ziyaret ederken eski sınıflarını da yeniden görme fırsatı yakaladılar.

Rektör yardımcısı Mütevelli Heyeti Üyesi Sayın Prof. Dr. Şenol Bektaş, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Sayın Ümit Serdaroğlu ve Sayın Öğrenci Dekanı Doç. Dr. Dudu Özkum Yavuz’un eski mezunlarımıza takdim ettiği diploma töreni ise görülmeye değerdi. Sahneye çıkan mezunlarımız anılarını tek tek anlatırken özlemlerini bir kez daha dile getirdiler.

Gün boyunca süren müzik ve dans performansları ise etkinliğe ayrı bir renk kattı.

MEZUNLARI UĞURLARKEN BAHARA HOŞGELDİN PARTİSİ İLE PEK ÇOK EĞLENCE GECEYE DAMGASINI VURDU

Yakın Doğu Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı Birimi tarafından düzenlenen Haydi Eğlenceye adlı Bahara Hoşgeldin Partisi 4 Mayıs 2019, Cumartesi günü Yakın Doğu Üniversitesi İş Bankası karşışı park alanında gerçekleştirildi.

Öğrenci Dekanlığı olarak öğrencilerimizle birlikte baharı karşılamak amacıyla düzenlenen etkinliğimize  gün boyunca Öğrenci Dekanlığı’na bağlı yerli ve yabancı Öğrenci kulüp/birliklerin destek vererek ve gece boyunca etkinliğe katkı koydular.

Dj performansları, çeşitli dans gösterileri ve çeşitli müzik gruplarının katılımı ile geceyi renklerinden öğrencilerimize sonsuz teşekkür ederiz.