Hüseyin DİREK

Hüseyin Direk, 1990 yılında Lefkoşa da doğdu. İlkokul ve Lise eğitimini Güzelyurtta, Ortaokul eğitimini ise Lefkoşa’da tamamladı.

2017 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Fen – Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünü tamamlamıştır.

2020 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Klinik Psikoloji bölümü yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

2020 yılında başladığı Yakın Doğu Üniversitesi, Sosyal Bilimleri Enstitüsü Genel Psikoloji bölümünde doktora eğitimine devam etmektedir.

Kıbrıs Türk Psikologlar Derneği yönetim kurulu üyesidir.

Direk, 2016 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı’nda  takım üyesi olarak göreve başladı, 2019 Ekim ayından itibaren Yakın Doğu Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı’nda Koordinatör olarak görevine devam etmektedir.