Dekan Mesajı

Güçlü akademik ve idari kadronun yanında üniversiteleri üniversite yapan, başarılarını ve etkinliklerini belirleyen en önemli bileşenin öğrenci olduğuna inanıyoruz. Donanımlı, yetkin ve başarılı olmak için akademik gelişimin yanında kişisel, kültürel ve sosyal gelişim de son derece önemlidir.

Öğrenci Dekanlığı olarak, öğrencilerimizin ve mezunlarımızın üniversite ile bütünleştiği, kişisel, kültürel, sosyal ve profesyonel gelişimleri için üniversitenin her alanda desteğini hissettiği, her türlü sorununun çözümle buluşturulduğu, Yakın Doğulu olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığı, verimli, aktif ve kaliteli bir üniversite yaşamı için gereken ortamı yaratmayı hedefliyoruz. Öğrenci Dekanlığı olarak Yakın Doğu Ailesine katılacak olan siz değerli öğrencilerimizin üniversitedeki hayatınızı zenginleştirmek ve kolaylaştırmak için her zaman yanınızdayız.

Prof. Dr. Dudu Özkum Yavuz
Öğrenci Dekanı